Overnatting

Bakkane-leilighetene-04

Velkommen til Bakkane Gård

Bakkane Gård tilbyr familievennlige leiligheter i landlige omgivelser. Lyse og trivelige leiligheter fullt utstyrt og møblert. Hver leilighet har opp til 6 sengeplasser.

På Bakkane Gård jobber vi for at du og dine skal få et fint opphold. Den jobben starter allerede før dere kommer. Et godt førsteinntrykk av leiligheten dere skal bo i er halve feriefølelsen. Og derfor skal boligen både være ren og ryddig, praktisk og hyggelig.

Barnevennlig

Hos oss kan barna leke fritt i trygge omgivelser. Fine uteområder med hagemøbler og grillmuligheter legger grunnlaget for lange, flotte sommerkvelder. Se uteområdet her

Utstyr i leilighetene

Opptil seks personer kan bo i samme, romslige leilighet. Alle boligene er godt utstyrt. Og i tillegg har vi både vaskemaskin, tørketrommel, fryseskap og strykemuligheter.

Vi tar imot familier, ektepar og venner på Bakkane Gård. Mange kommer tilbake igjen år etter år. Noen spør etter «leiligheten sin» og kaller den «vårt andre hjem». Men helt som hjemme vil du aldri få det. Du skal jo ha litt fri fra det også.

Les mer om og se bilder av leilighetene her

Overnatting i Larvik

Du finner Bakkane Gård langs riksvei 302 mot Nevlunghavn og Helgeroa. Dette er ca 3 km fra Larvik, som er et godt utgangspunkt for alt det distriktet vårt har å by på. Uansett om du kommer for bare avslapping og noen flotte gåturer eller sykkelturer, eller om du kommer for spennende opplevelser for hele familien, så kommer du til å bli veldig fornøyd med din overnatting på Bakkane Gård. Mange som overnatter hos oss kommer tilbake år etter år.

Mer info om opplevelser i nærområdet

Pris for overnatting

Når du leier en av våre familievennlige leiligheter kan du velge mellom døgnleie eller ukesleie, hele året rundt.

Se våre priser her

Bakkane Gård

Brunlanesveien 352
3267 Larvik, Norge

911 58 968

post@bakkane-gaard.no